Hafslund strøm min side

E-post: Din e-post som du har oppgitt til Hafslund. BufretLignendeMin side – Full kontroll over ditt forbruk og kundeforhold – timer i døgnet. Måleravlesning – Lever enkelt på Min side eller i appen.

Vi anbefaler våre kunder å levere måleravlesning hver . Jeg har sendt inn min avlesning, hvorfor har dere beregnet? Hvorfor skal jeg sende avlesning til nettselskapet og ikke til strømleverandøren? E-post adresse som er registert på Min side).

Raskere informasjon med SMS-varsling ved strømbrudd. Måleravlesning Med Hafslund Netts applikasjon kan du enkelt levere måleravlesning og få oversikt over ditt forbruk. Du kan også sette opp appen slik at den .

Hanne Bakke von Clemm Jeg er stolt av min svigersønn, Fridjar, som er sjef for. Hafslund For mer informasjon om dette må du kontakt Hafslund Strøm. Kan jeg få strømregningen hver måned istedenfor annenhver? Kan jeg logge meg inn på Min side med smarttelefon eller nettbrett? Timesbasert forbruksmønster i ettertid – Min Side. Denne uka har Oslo Energi, som nå har blitt en del av Hafslund Strøm, den.

Våre medlemmer får prosent rabatt på fastbeløpet hver måned fra Hafslund Strøm.

En kunde av strømleverandøren Hafslund oppdaget ved en tilfeldighet at. Jeg er ikke kunde av Hafslun så det blir jo litt gjetting fra min side . Les mer om Hafslund Strøm her og se hvilke produkter de tilbyr sine kunder. Kundeforholdet administreres inn på ‘Min Side’ hos Hafslund. Men ellers er ikke entusiasmen for Hafslund Varme stor i området.

Min Varme for å stå samlet og sterkere,. Ett poeng her er at Hafslund nekter å gå inn på et system, som strømbrukerne har, hvor. Grunnen er at de har inngått en avtale med Hafslund om billigere strøm, så sant de er villige til å. Alle disse kundene er nå uten strøm til oppvarming mellom klokka på kvelden og på morgenen.