Høyfrekvent lyd varmepumpe

Me har ei panasonic varmepumpe fra som eg synnst bråker mykje. Den har en mye mer høyfrekvent lyd som virkelig skjærer gjennom . Ved vurdering av støy fra varmepumper er det vanlig praksis å benytte de.

Standard NS81Lydforhold i bygninger angir grenseverdier for . Dersom du stiller deg foran utedelen høres det ut som om lyden kommer fra viften rett foran deg eller fra kompressor . Bilen lager en høyfrekvent lyd under lading men jeg vil ikke si det er høyt. Trafikkstøy, varmepumper og ventilasjonsanlegg forstyrrer. Vår varmepumpe fra ca 20avgir en høyfrekvent lyd(støy) fra innedelen. Etter litt tid på kan det tyde på at det er lagrene i viftemotoren . Naboen sin varmepumpe må nok fjernes til våren, nå orker jeg ikke mer.

Den suser med en skikkelig ubehagelig, høyfrekvent lyd så jeg blir helt . Når varmepumpen min går så støyer alle gitarene mine temmelig mye,. Enten er det høyfrekvent lyd som pickups’ene plukker opp eller så er . Men høyfrekvent støy kan innebære en større fare for hørselsskader .