Hvordan finne imei

IMEI nummeret er mobiltelefonens sifrede serienummer, og er unikt for hvert apparat. Er du kunde hos Telenor, er det enklest å finne operatørlåskoden på Mine sider. Mine sider, kan du hente operatørlåskoden med IMEI-nummeret.

Hvordan vet jeg om mobiltelefonen min er operatørlåst? Mobiloperatører og tjenester: Kan noen hjelpe meg med å finne IMEI-nummeret til min Nokia 5300-telefon? Funnet gjenglemt iPhone, hvordan finne eier. Hvor kan man sjekke info ved hjelp av IMEI nr. IMEI-koden sjekkes opp mot operatørens IMEI-register hver gang. På denne måten kan operatøren til enhver tid identifisere og finne ut.

Lær hvordan du setter opp Raspberry Pi med kameramodul, og gjemmer hele satsen.

Nå kan du sjekke om iPhonen din er stjålet2. Bufretvil du vite IMEI-nummeret av iPhone eller om iPhone er svartelistet? Sjekk ut den tilgjengelige måter på denne artikkelen.

Kvitteringen finner jeg ikke, og på eksen står det ikke en dritt. Da vil mest sannsynligvis IMEI nummeret stå på abonnements kontrakten du . Mer i denne kategorien Hvordan bli kvitt ukash viruset på Mac? Heisann, noen som vet hvordan jeg kan finne IMEI-nummeret til en iPhone 3GS som jeg har mistet.