Ikm betyr gravid

Hvem har laget disse forkortelsene dere bruker? BufretMan kan ikke vite sikkert om man er gravid tidlig i svangerskapet uten at det tas en. IKM kan i følge et søk på nett bety den dagen man forventer mensen, men .

IKM er en populær forkortelse for den som prøver å bli gravid og står for Ikke. IKM = Ikke Kommende Mens (for oss håpefulle ) Her finner du forklaringer på alle forkortelser . Jeg er ny her, og lurer på hav EL, IKM og 1. Jeg ønsker å bli gravid med min kjære snart, og tenkte det kunne være . En uke over IKM, men bare negative tester. Hadde dere symptomer på graviditet mellom el og ikm? Forum › Termin- og barselklubber › 20› Januar 2012BufretLignende1. Hadde dere noen anderledes symtomer på ting mellom el og ikm nå når.

Veksler mellom å tro at jeg er gravi og å være helt sikker på at det . Kan eg likevel få ein negativ test då, sjølv om eg er gravid? Dersom syklusen forandrar seg, og IKM er på eit seinare tidspunkt enn ein hadde . Jeg tror ikke jeg er gravid enda, men jeg håper jo på det likevel. Første gangen jeg ble gravid merket jeg det også før ikm. Hei, Jeg hører til på vil bli gravid forummet og lurer på om det endelig er min tur til å flytte over i gravid forummet? Fikk mensen noen dager over IKM, men ingen smerter.

En gynekologisk undersøkelse kan også konstatere at du er gravi men lengden på svangerskapet er vanskelig å avgjøre. Jeg har små kviser i pannen og det er ikm på fredag. Syns du det høres ut som om jeg kan være gravid og hadde dere noe av det samme?

Mensen er forsinket, men graviditetstesten sier ikke gravid. Hva kan være årsaken til dette, og er du gravid eller ikke? Jeg er en kvinne på år som har en datter på halvannet år. Forsøker nå å bli gravid igjen, har jobbet med saken ca et halvt år.

IKM er en populær forkortelse for den som prøver å bli gravid og står . Sikkert dumt spørsmål, men jeg er jo heelt grønn her. Jeg husker at jeg fikk metallsmak i munnen og veldig vondt i magen da egget festet seg. Man regner en graviditet fra første dag i siste menstruasjon, selv om ikke egget blir befruktet før i uke så blir dette den mest nøyaktige . Hvis du er over IKM skulle testen være like sikker som testen hos legen.

Men den var helt klar; min kjære er ikke gravid.