Ikmin og ik maks

Ik maks er 10kv hvordan finner jeg Ik min uti.

Jeg lurer på om det er noen som vet hvordan man måler IKmax ut i anlegget? Nå man ta slutt kontroll i anlegget, måler jeg Ik min og . Sånn som vi tolker de opplysningene du har fått så er IK 3p maks i. Det med IK p min i fordelingsskapet må være tenkt fra trafoen og ut til . Forskjellen mellom Ik3p maks og Ik2p min er jo en følge av hva trafoen til. Man bruker eurotesteren til å måle ik min på tampen av kurser. Ik,min – vedrører kortslutningsstrømme i kabler – Kortslutninger mellem fase . Man regner alltid med maks antall faser, i de fleste tilfeller 3). Det er også mulig å beregne minste kortslutningsstrøm, noe som også er viktig for å sjekke at . Ik min og Ik maks må jo normalt være oppgitt.

Beregning av kabel og vern – Skole og leksehjelpinnlegg13. Bjørn fortæller og beregner den mindste kortslutningsstrøm i en installation.