Kabel til garasje

Jeg skal til å legge el-rør fra sikringsskapet og ut til min fremtidige garasje, men jeg veit . Skal legge kabel til garasje, ca50meter fra inntak. Trenger litt hjelp til å få lagt strømkabel til en garasje. Hva slags kabel, eventuelt rør osv trengs for å gjøre det?

Da den er 16A lurte jeg på om elektrikkeren kunne trekke kabel rett fra denne boksen, som ligger svært kort fra garasjen – ca meter? Gjøre klart elektrisk til elbil i garasjeinnlegg12. Skal montere vegguttak til ladekabel, trenger litt hjelpinnlegg21. Forberede for hurtiglader ved trekking av strøm til. Hjelp til el-installasjon i garasje – OT-baren – Diskusjon.

Hjelp til el-installasjon i garasje – posted in OT-baren: Nå er garasjen.

Skal legge strøm i rør til garasjen, og skal legge det før el-folka kommer. Om det er lov til å legge kabler til garasje rett i grunnen skal jeg ikke . Kabelen kan være både i bakken og langs en mur vegg, føler meg vel mere trygg på att den er nede i bakken . Det er slik at jeg må legge en 50m lang kabel fra sikringsskapet i huset mitt for å få fas i garasjen.