Komfyrplate virker ikke

Sjekk følgende før du tilkaller hjelp: Er det lys i kontrollampen? Hei, mens jeg brukte komfyren gikk strømmen i hele huset. Komfyr: Ovnen virker ikke: Kontroller sikringer i sikringskap. Stekeovn virker ikke, plater ok: Står uret på auto?

Ovnen vår er vel ca år gammel, og i dag oppdager jeg at den plata jeg bruker minst ikke virker. Er dette noe som lett lar seg reparere, eller . Fritid › Hus, hage og oppussingBufretLignende5. Men på min så kunne jeg holde inne noen av knappene så den resatte seg. Skjønner ikke hvorfor den har sluttet å funke. Jeg har akkurat samme slags komfyr, og i går virket plutselig ikke . Det er stekeovnfunksjonen som ikke fungerer.

Det vil si, en skjelden gang fungerer den. Betjeningspanel virker ikke, Defekt bryterpanel. Påse at komfyr og ovn (hvis det er koblet til strømstyringsenheten) er slått av før start av installasjon. Kjøpte oss ny komfyr i dag,BEHA Ambassadør,pga at den andre.

Platen virker,det var ikke det jeg mente med ødelagt,men det at det ser ut . Noen som har erfaring med Gorenje komfyr eller andre produkter fra denne produsenten?