Lapper med banan

Ida Gran-Jansen elsker pannekaker, og aller helst vil hun spise det til frokost hver dag. Da er det en fordel at det finnes en litt sunnere variant . Husker dere de fantastiske havrelappene jeg laget for litt siden?

Ikke de som jeg har skrevet om tidligere, men de dere kanskje så på Snapchat . Lapper med banan og havregryn kan serveres både som frokost, lunsj og dessert, så her er det bare å tilpasse tilbehøret. Cottage cheese-lapper med banan og vanilje! Naturlig søte, proppet med proteiner – og selvfølgelig lavFODMAP.

Lyst på noe digg til frokost, dessert, eller er du bare litt fysen? Mos bananen, pisk eggene lett sammen og tilsett havregryn. Et enkelt og veldig godt måltid som jeg tror alle i familien liker.

Perfekt til helgefrokosten, for å få litt energi . Ha alle ingrediensene i en bolle, bruk en stavmikser til å mose sammen alt. Stek små pannekaker i en stekepanne, jeg . Disse pannekakene er laget av cottage cheese, havregryn, banan og. Slik gjør du det: Kjør alt i en blender til røren blir litt jevn og tykk.

Alt blandes sammen og stekes i panna som små lapper 🙂 . En superenkel og supergod lunsj til barn: lapper med banan!

Den opprinnelige oppskriften er slik: banan moses og vispes sammen med 2 . I dag forsøkte jeg å pleie min dårlige samvittighet med en ekstra god frokost til ungene! Jeg reiser nemlig til Palma i dag med treningsglade . De enkleste og beste lappene jeg har smakt på lenge! Fremgangsmåte: Mos bananen med en gaffel. Noen ganger får jeg skikkelig lyst på vafler eller lapper med rømme og.

Bland sammen havremel, mager kesam, banan og egg og kjør med . Jeg er nemlig ikke så glad i banansmak i andre ting enn banan, der det faktisk hører hjemme. Men så ga jeg disse lappene et forsøk, og du og . Da var mandagen her igjen, og det betyr kjøttfri middag her i huset – håper dere også har en eller flere slike dager. Oppskrifter for banan og havregryn lapper.

Lappene er naturlig søtet med banan, inneholder ikke gluten, melk, søtning eller fett.