Liten blødning på ikm negativ test

Har tatt flere tester i dagene før IKM, men alle var negative. Jeg hadde en liten blødning på ikm som stoppet etter en halv dag, det var det . Oij, fremdeles gravid etter blødninger rundt IKM(nesten som mens)!

Det var et lite embryo der, men ingen hjerteaktivitet. EL, lyserosa blødning, murring og LUFT i magen. Enkelte symptomer som stikkinger i underlivet, hetetokter og ekstremt god luktesans. En liten blødning som enkelte kvinner opplever 5-dager, kan være en festeblødning, . Jeg er gravid og hadde rundt IKM ørlitt blødning – er dette normalt?

Oslo19spør eksperten: Hei Siri, Jeg har et lite spørsmål. I dag er jeg dager over IKM, og fortsatt negativ test på morgen urin.

Er det noen her inne som hadde blødninger rundt menstider, men som. Jeg begynte å blø i dag – dager etter ikm. En del som opplever det du beskriver eller en liten blødning rundt IKM. Liten blødning ved IKM, positive tester, er jeg.

Generelt om ufrivillig barnløshet › GenereltBufretLignende28. Jeg har ingen erfaring med blødning og graviditet selv, men jeg vet at Zianta hadde endel blødninger i starten og nå er hun mamma til en liten . For idag startet jeg også dagen med en negativ test.

Jeg fatter ikke hvorfor man skal teste seg før ikm engang. Ellers opplevde jeg en liten fersk blødningen med brunlig sporadisk blod dager etter i ca uke og var veldig . Da jeg tok den ut var det veldig lite blo men jeg satte i en ny og det var fremdeles bare litt blod. Tok også en test lørdag, som var negativ.