Maks taklast 0 kg

Problemet er at når jeg sjekket vognkortet nettopp, står det maks Kg taklast. Fins det muligheter å få endret på dette i vognkortet. I Norgeeks presentasjonstråd drøftes taklast.

Svært mange av disse bilene har den uheldige verdien Tillatt taklast: 0kg i vognkortet. For en bil med kg som maks tillatte taklast blir det lite igjen til bagasje. Et takstativ veier ca kg, mens takbokser kan veie opp til kg.

De fleste større familiebiler har mellom og 1kilo tillatt taklast,. I dette eksempelet kan du altså lovlig maksimalt fylle boksen med kilo. Står Maks taklast: kg i vognkortet mitt, iallfall det jeg finner på .

Maks tillatt taklast på Teslainnlegg27. Maks taklast 0kg – MITSUBISHI-KLUBBEN Norgeforum. Din Mitsubishi › Bilmodeller › 4x4Bufret7.

Men her en dag oppdager jeg tilfeldigvis at det stå Maks taklast kg i vognkortet. Da har jeg vel egentlig ikke lov til å ha last . I vognkortet er både maks taklast og maks kuletrykk på tilhengerfeste oppgitt til (null) kg. Sjekket kjøretøyopplysninger ang tilhgenger og da står at maks taklast er kg på Saab 9-utifra skilt nr på bilen.

Hei Jeg ser i vognkortet for min nye Fat det står Maks taklast kg. Først trodde jeg dette måtte være feil, men når jeg sjekker andre Fpå . Taklast – posted in Discovery ForuIfølge instruksjonsboken kan jeg ikke ta. Kikket litt i gamle Dbrosjyrer, her står det også maks vekt på kg.

D20modell med ACE som har mer en kg i sitt vognkort? En takboks med stativ kan i seg selv veie opp mot kg. Når vi vet at enkelte biler har tillatt taklast på kg eller mindre, sier det seg selv at du . Er det vanlig at taklast ikke er spesifisert? Min XChar oppført kg på alle tilhengervekter og taklast, .