Morsomme skilt vg

Dårlig engelsk, morsom norsk eller stedsnavn fra hele verden? Send bildene og historien bak til VG Nett! VG Nett) Nå ble fredagen akkurat ett hakk morsommere.

Send bildene og historien bak til VG Nett ved å KLIKKE . Send bildene og historien bak til VG Nett .

Norske skilt som aldri skulle vært laget! Se også de vanvittige skiltene med stedsnavn som blir fryktelige morsomme om du er nordmann . Vi i VG Reise vil ha dine tips og innspill! Morsomme skilt – uke – 20- VG Nett om Morsomme skilt. Del på Twitter Har du tatt bilder av morsomme skilt? Ikke vet jeg hva som feiler meg i dag, men her har jeg sittet i et par timer og hatt det uhorvelig morsomt på grunn av morsomme skilt som folk har sendt inn bilder . Litt ironisk at det er is på skiltet 🙂 Men det er det jeg alltid har sagt, finnes det et helvete er det kaldt der! Finn og lagre ideer om Morsomme Skilt på Pinterest, verdens idékatalog.

Morsomme skilt – uke – 20- VG Nett om Morsomme skilt. Bimbo er en veikro ikke langt fra der jeg er oppvokst. Jeg har aldri reagert på dette navnet, eller assosiert det med noe annet. VG Reise – Endelig er de her: Ukens morsomme skilt. Som vanlig kommer Vg med morsomme skilt på fredagene. Nå synes jeg det er på tide at jeg også presenterer noen morsomme skilt igjen.

Litt insiprert av VG-spalten Morsomme skilt har Handelsbladet tak i matbutikkenes slurv og feilstaving og samler det under Ukens blinkskudd.