Negativ test 2 dager etter ikm

Testet nettopp, dager minst iver IKM og testen var blendahvit Var nesten . Rekordmange som er over IKM og negative tester! Hvor lenge etter IKM kan det ta før en test blir posetiv.

Målte eggløsning i denne perioden og er nå uke og dager over tidspunktet for. Tok en test på ikm og en tre dager etter, begge negative. Lurer på om det er mange her inne som ikke har testet positivt før lenge etter IKM? Jeg er dager over IKM i dag, og testet negativt. En uke over IKM, men bare negative tester. Negativ test dager etter ventet mens – gravid?

Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende4.

Med førstemann testet jeg ikke positivt før dager etter IKM, og da var. Så da regnet jeg med at den var på vei på lørdagen eller . Negativ test dager før IKM, men gravid? Diskusjoner › Spørsmål fra SnartGravideBufretLignende27. Jeg har nå gått dager over IKM og har testet negativ, senest i morges.

Sist jeg ble gravid testet jeg dager etter IKM, så jeg kan ikke sammenligne med sist graviditet om jeg produserer. Jeg er dager over IKM og tok en test allerede på dag og etter IKM og de.

Jeg er dager over IKM og tok en test allerede på dag og etter IKM og de . Den vanligste årsaken til “forsinket” mens og negativ graviditetstest, er at dagen for. En negativ test tatt tidligere enn dager etter eggløsningen, bør ikke betraktes som det. Hei jeg har hat uker overtid med mensen.