Nille garn alpakka

Strikk selv: Damejakke og barnegenser med striper i Alpakka soft. Hardere bomulls garn på nille, har tenkt å strikke kluter. Er det billige garnet som selges på Nille, Europris, Rema 10og Sparkjøp.

Jeg har veldig lyst til å strikke med garn fra Norsk Alpakka, da . Sist jeg var på garnbutikken så kjøpte jeg Baby Alpakka ull. Er det ok garn og bruke til en soker og votter . Driver med en Dorte skappel genser nå og har brukt suri alpakka og suri. Sånn ellers har jeg strikket litt av Nilles alpakkagarn og synes det er . Garnet jeg har strikket me Sandnes Garn Soft alpakka, skal gå ut av produksjon dessverre, men det er ennå . Over 3butikker spredt i Norge – håper på dialog, deling og god kommunikasjon! Og den strekker seg veldig når den blir brukt! Elisabeth: Alpakka Hexa kjøpt på garnbutikken ”tre små nøster” i . Hurra for knapper, strikkepinner, garn og hender!

Jeg brukte garnet Alpakka Soft (kjøpt hos Nille), og syns den ble deilig og myk. En hjerte genser og da hadde de brukt det Nille garnet. Sommerstrikk i deilig Alpaca garn – Røa Senterroasenter.

Butikkkjeden Nilleselger garn, og har derfor lagt ut endel.

Garnet jeg har strikket me Sandnes Garn Soft alpakka, skal gå ut av produksjon . Drops Alpaca strikket jeg en del av tidligere og likte det godt. Sterk fra du store alpakka er et veldig mykt og deilig garn. Er du en av de som fortviler over at du ikke får tak i garn i natur farger til din. Her har jeg brukt Faerytale 7sammen med Tynn Alpakka 142. Strikker med Ullrikka garn fra Nille jeg, og det blir kjempebra og veldig billig:). Drakten er strikket i bomullsgarn fra Nille!

Men i alle oppskriftene så brukte jeg Drops Alpakka og Drops Brushed Alpakka silk. Er det en SELVFØLGE at dyrt garn er en kvalitet? Jeg strikker det aller meste av garn fra Nille, Sparkjøp og Europris.