Positiv el test negativ graviditetstest

Jeg skulle hatt mensen på fredag, og av mangel på graviditetstester der og da, tok jeg en EL-test jeg hadde liggende. Vil EL-test alltid forbli positiv hvis man er gravid? Positiv CB el-test, men negativ graviditetstest!

Positiv el test og negativ graviditetstest, tror dere jeg er. Diskusjoner › Tester › GraviditetstesterBufretLignende8. Er el-testene alltid positive ved graviditet? Hvis dette er tilfelle, hvor tidlig slår el-testen positivt ut, sett i forhold til graviditetstest?

Så selv om el testen er negativ, kan du alikevel være gravid! Får alle positiv el-test nå de er gravide? Sist syklus fikk jeg positiv el-test, men egget slapp ikke allikavel (jeg hadde altså ikke eggløsning, slik som jeg trodde pga den positive testen) .

Har også testet med en g-test som var negativ. Håper jo jeg kan ha testet for tidlig med g-test. Sist jeg gikk gravid fikk jeg også positiv EL-test, men den tok jeg ikke før i. Virker som mange kunnskapsrike madammer her inne, så jeg prøver meg med et spm ikke gir meg svar på. Kan en kvinne få positiv el test uten å ha eggløsning ? Kan en bruke el test som graviditetstest selv om den måler lh og ikke hcg ? Jeg har lest noen steder at EL tester gjerne slår ut positivt ved en graviditet, men er det også mulighet for å være gravid selv med en negativ EL .

El test måler vel LH og graviditetstesten HcG, men kan det ha noen. EL-test då du hadde eggløsning og deretter negativ har du vel ikkje . Spør hver dag gratis, ikke her på fb :-). Jeg testet positivt på el-test fredag februar og negativ el tes.

EL-test vs G-test: Kan eggløsningstester slå ut positivt noen dager før.