Silikon under muskel

Dagens silikonproteser har en indre kjerne med silikon som finnes i en fast form. Plassering under muskelen gir et mer stabilt bryst på sikt (mindre heng), . Blir dem større etter noen uker når hevelsen går ned og muskelen får slappet mere av?

Opererte på mandag men syns dem er så små i forhold . Da var det gjort- jeg har fått silikonpupper! Svar på spørsmål angående brystoperasjon – Rannveig Heitmann -rannveigheitmann. Hva er forskjellen på å ta silikon over ellr under muskelen? Skal ta silikon om en måneds tid og tenker mye på dette med over og.

Proteser lagt under muskel blir som regel veldig pent, jeg er iallefall . Jeg fikk utført brystforstørring lørdag, for dager siden.

Jeg har vært på klinikken til etterkonsultasjon, men . Plassere brystprotesene over eller under den store brystmuskelen? Det er også lettere å plassere proteser med formstabilt silikoninnhol såkalte. Under muskel (og selvsagt under brystkjertelen): Mens man tidligere la hele . Mens det tidligere ble laget proteser med flytende silikon, lages det i dag kun proteser. Protese under muskelen gir imidlertid noe bedre beskyttelse i forhold til . Er lett for kanter hvis man er tynn og har silikonen foran.

Endelig var det min tur til og ta silikon. Jeg skulle ta 3under muskel og var veldig fornøyd med det. Jeg har tatt silikon for år siden; mellom kjertelen og muskelen. Silikon var for noen år tilbake forbundet med enorme størrelser,. Hvis det derimot er for liten lomme opereres den inn under muskelen.

Også i Sverige synes det som flest legger under muskelen. Er en brystforstørrelse med silikon noe for deg? Protese over muskelen (subglandulær) eller under muskelen (submuskulær)? Og det er ikke tvil om at silikon kan ser veldig bra ut under klærne.

Jeg har mine under muskel, og de kjennes akkurat ut som før! Jeg valgte da å legge inn silikon, og implantatene mine er lagt under muskelen. Det er et mye større inngrep enn om implantatene legges over . I alle år har brystimplantater vært et skall med forskjellige fyllmasser: silikon, saltvann og. Hvis man legger protesene under muskelen, må du regne med en del .