Silk and glide funker det

Er det noen som har prøvd denne hårfjerningen? MÅ si det frister meg veldig, men er skeptisk til om det fungerer og eventuelle bivirkninger. Dere husker kanskje at jeg fikk mast til meg en pakke Silk’n Glide.

Og det er jo ikke pigmenter i hvite hår 🙂 Men om det faktisk funker er det jo . Jeg har en Phillips Silk’n’glide eller noe slikt. Den funker fint, i den forstand at jeg har mye svakere hårvekst. Silk’n Glide Xpress er den nye hårfjerningsmodellen i Silk’n Glide-serien og er dobbelt så rask som tidligere modeller.

Kun brukt den en gang, så jeg kan ikke si noe om den funker eller ikke enda. Jeg lurte på om dere vet noe om Silk’n glide hårfjerning er permanent? Har vurdert å prøve det, men vet ikke om det funker.

Nå er det kommet hårfjerningssystemer for hjemmebruk, som bruker lysbasert teknologi for å få bukt med uønsket hårvekst. Silk’n Glide var designet til at give langsigtet eller permanent . Silk’n Glide virker også på mørkere hudtyper, men helt mørk hud er ikke egnet til IPL. Helt lyse hår vil også være mindre velegnede end mørke .