Sklimatte til vaskemaskin

Hvor kan man få kjøpt sånn sklimatte i gummi-ish materiale til å ha under vaskemaskinen? Det står i bruksanvisningen at vi må ha det siden vi . Vår vaskemaskin står i nærheten av både kjøkken og stue. Ved sentrifugering oppstår det en del vibrasjoner i hele huset og vi skulle svært . Forhindrer at matter sklir på gulv eller i skap og hyller. Og den dansen gjør at jeg må ile til og holde på den når den løper helt løpsk.

Da må jeg også bruke en del krefter for å holde den i ro – så langt jeg greier da. Nå har jeg montert i høyden, vaskemaskin i bunn og tørk i topp. Klipp til og legg antisklimatte (IKEA) for tepper under alleføttene på .

Jeg vil anbefale deg at du kjøper en slik sklimatte så snart som mulig. Nå har ikke jeg tørketrommel da, bare en vaskemaskin som var litt . Vi har hatt stellematte på vaskemaskinen og det funker veldig bra.