Sminkespeil med lyspærer ikea

Speil får badet til å virke større og lysere. GODMORGON speil Bredde: cm Høyde: cm. STABEKK speil, lys brun Bredde: cm Høyde: 1cm.

Suppler med et sminkespeil for nærgående gransking og for å se hvordan håret ligger i nakken. IKEA – STORJORM, Speil med integrert belysning, , LED-lyskilden bruker cirka mindre energi og varer ganger lenger enn glødepærer. Se vårt sortiment av svært rimelige sminkespeil! Hos oss finner du sminkespeil til vegg eller hylle, med forstørrende speilglass på den ene siden. Jeg har fått mange spørsmål om hvor jeg har kjøpt sminkespeilet mitt.

Svaret er at jeg og kjæresten min har laget dette selv med deler fra IKEA . Vet det finnes på IKEA, men det finnes ikke i nærheten her.

Jeg vil helst ikke betale mer enn 5for det heller. Sminkespeil med lys til bad og soverom – Lightup. Kopper til sminkekoster: Rosa fra IKEA, marmor fra Kremmerhuset.

Har kjøpt moduler fra Ikea i godmorgen serien (Odensvik). Lys over speil, to lamper eller en fin type lysamatur?