Switch hest pris

Ser på i Sverige, der koster 2ml ca 6kr. Er det en dyr plass, eller er det normal pris? Switch Pour On er ikke tillatt å bruke på hester som inngår i.

Switch-Pour-On-er-ikke-tillatt-å-bruke-på-hester-som-sk. Mattilsynet har bestemt at insektsmiddelet Switch Pour On ikke lenger kan. Til veterinær: Før du rekvirerer Switch Pour on til hest, skal du påse at det er . Middelet du tenker på heter Switch, og er et produkt man heller over hesten, . Jeg skal kjøpe switch til hesten min, og har lest flere steder at man kan få dette reseptfritt og til halve prisen i Sverige. Jeg kontaktet nylig en veterinær for å få resept på Switch, noe jeg liksom alltid.

Switch i Sverige pga prisen, når jeg har anledning).

Hestene mine har aldri reagert på den, men reagert på switch. BufretFelleskjøpet nettbutikk – Switch 6WG kg. Switch Pour-on (permetrin) kan ikke lengre brukes til hester som er tenkt slaktet til konsum.

Til hest bruker man Switch, som er det samme, men i mildere versjon. Switch, men synes det hjalp SKUFFENDE lite, reseptbelegging og pris .