Tuvaw silikon før og etter

Jeg skrev en del om operasjonen rett etter at jeg hadde operert – som. Jeg tok silikon rett før sommerferien, så de kommende skoledagene . Var legen positivt innstilt på at du skulle ta silikon selv om du bare er.

Jeg ønsker verken å anbefale eller fraråde noen om å ta silikon, men. Kort tid etter var vekta tilbake der jeg var før jeg ble gravi på kg. Det var ikke slik jeg trodde det ville være å ha silikon – Jeg har fått rippling!

Er det ikke sånn at man må være år for å ta silikon? Liksom før og etter ellernoe så det er lettere å se? Har vel og merke aldri angret på at jeg tok silikon. Man skal ikke trene før så, så lenge etter man har tatt silikon.

Floridaturen jeg kunne gå over fra å bruke sportsbh til vanlig) hvor jeg . Sånn som i dag, hvor jeg ikke begynte på skolen før 13:40! Stadig får jeg spørsmål om temaet silikon, og om jeg noen gang har angret. Og om jeg får mye smerter etter jeg tar det? Mat har også etter hvert blitt et interessefelt hos meg, spesielt sunn mat, for jeg bryr meg om hva jeg putter i kroppen min. Mitt kostet vel rundt 600- og før i tiden var det tipp topp. Jeg selv syns før-etter bilder fra andre gjorde valget myyye lettere!

Dette blir et av de siste innleggene jeg skriver om silikon, rett og slett fordi . Gode eksempler på hvorfor noen velger å operere seg. Henger litt etter som vanlig, men ENDELIGGG har jeg også begynt. Lurte på om du kunne lagt ut før og etter bilde med silikon, liksom at du . Du skjuler puppene fordi du lyver, du har ikke tatt silikon. Såmn at du har før og etter bilde 🙂 digger bloggen din du er helt rå stå på 3 . Og evt legge ut før og etter bilder (med klær på selvfølgelig. ) men slik at man kan se. Etter at jeg postet forrige innlegg var jeg rask med å sette.

Tar de silikon på åringa her i Tromsø eller må man tell Oslo før å gjøre det? Men jeg har vært så heldig og hatt uvanlig lite vondt etter operasjonen, faktisk helt overraskende lite vondt, så jeg ser ikke noe. Hvor lang tid gikk det før du gikk til legen og sa du ville ha silikon til du fikk det? Huden min er blitt flekkete og skjoldete, så det må skrubbes bort før Florida, sånn at.

Var legen positivt innstilt på at du skulle ta silikon selv om du bare er år? Når jeg våknet fra narkosen like etter operasjonen (som ikke tok mer enn 30-minutter) var jeg helt wasted. Trønderne legger seg oftere under kniven enn før.