Andrea badendyck silikon

Da jeg skulle ta silikon var jeg veldig opptatt av at de ikke skulle bli for store, så da kom jeg og kirurgen frem til at 2ville bli perfekt på meg. Dette er et spørsmål jeg har unngått i lang tid fordi jeg har vært veldig usikker på om jeg vil svare på dette. Lurer på hvor meget du havde i dit eget bryst før du tog silikon?

Hei Andrea 🙂 Jeg skal ta operasjon i mars og er gaanske nervøs. Klarer noen å finne innleggene der hun sier at hun HAR tatt silikon. Toppbloggere og restylan – Velvære, hudpleie og kosmetikk. SVAR PÅ SPØRSMÅL OM SILIKON – andreabadendyck – Fashionhyperfashionhyper. BufretBlog post by andreabadendyck: Hvor mange gram har du og hvorfor?

Da jeg skulle ta silikon var jeg veldig opptatt av at de ikke skulle bli for store, så da kom . Hvor mange gram silikon har andrea badendyck.

Men det er ikke så gærent når det er så nydelig vær ute! Nydelig måte å starte dagen på Men jeg tenkte jeg . Hvis ikke Andrea Badendyck har tatt silikon heter jeg Geir. Follow Following Unfollow Blocked Unblock Pending Cancel. Skal sies det var sinnsykt koselig da, barn er jo verdens steste sm skapninger ? Tenk for en tankevekker og opplevelse det .

Endelig har Andrea Badendyck innrømt at hun har silikon, selv om hele Norge allerede visste det da. Svarene på spørsmålsrunden angående silikon ligger ute på bloggen nå ☺ #1041196;✨ Klikk . Presentasjonen gikk smertefritt, men spørsmålene etterpå var mer filosofiske enn jeg er kapabel til å svare på, . Andrea Badendyck begynte å blogge for fire og halvt år siden. Hun er kjent som jenta med silikonpupper, restyline, extensions på håret og falske negler.

Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor noen skal bry seg om noen tar silikon.