Andreabadendyck blogg no silikon

Da jeg skulle ta silikon var jeg veldig opptatt av at de ikke skulle bli for store, så da kom . Har lurt på det om du har tatt silikon, synes det er bra at du forteller oss om det,. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor noen skal bry seg om noen tar silikon.

Dette blir et av de siste innleggene jeg skriver om silikon, rett og slett. Skal gi deg ett eksempel her -Sophie Elise bloggeren fra sophieelise. Andrea badendyck har jeg mista helt respekten for, når hun gidder å . Jeg tror faktisk det er umulig å være en god blogger om man ikke har. Har du fylt inn noe mer silikon enn første gangen eller har puppene . Vi bestemte oss for å dra hjem fire dager tidligere, og da ville jeg heller utnytte tiden her 1 enn å sitte timesvis foran .

Klarer noen å finne innleggene der hun sier at hun HAR tatt silikon. Da jeg skulle ta silikon var jeg veldig opptatt av at de ikke skulle bli for store, så da kom jeg og kirurgen frem til at 2. Vi dro nemlig ut i går etter middagen og kom vel ikke hjem før 5-tiden på morningen. Tror du aldri har skrevet et utdypende innlegg om når du tok silikon, eller . Ligner på et bilde Sophieelise la ut etter at hun hadde tatt silikon:) . Jeg tok silikon for snart år siden, og det var min første og siste. Startet dagen veldig tidlig i dag, faktisk kl 8. Kjæresten skulle si hade i det han skulle på jobb og det endte med at jeg . Hun er kjent som jenta med silikonpupper, restyline, extensions på håret og.

Svarene på spørsmålsrunden angående silikon ligger ute på bloggen nå ☺ #1041196;✨ Klikk . Andrea Badendyck begynte å blogge for fire og halvt år siden.