Hvitfarge til minty breeze

Minty Breeze 71er en grålig litt skitten minttone. Ikke pastellaktig, men heller dempet og diskret. Og den grønne brisen heter LADY 71Minty Breeze.

Her ønsker jeg en hvitfarge som bryter med tak og lister som er i klassisk hvit, . Det måtte bli LADY 71Minty Breeze i kombinasjon med LADY. Ingrid malte veggen i trapperommet med LADY 71Minty Breeze, en. Superfin inntil den mørkere 71Minty Breeze. Vegg til høyre er malt med LADY Balance 71Minty Breeze. Hvordan velge rett hvitfarge på detaljene?

LADY 71Minty Breeze #ladymintybreeze.

Hei :o) Har du en hvitfarge på lister, vindu og dør el. LADY 71Minty Breeze er min favorittfarge, fordi det er en. Soft Mint eller LADY 71Minty Breeze, hvilken hvitfarge burde jeg malt listene . Fargenyansen Minty Breeze har hittil blitt solgt mest, sammen med den lekre fargen Senses.

Jeg har selv malt to hele rom i Minty Breeze og i . Likte minty breeze veldig godt, tror jeg prøver meg på den i silkematt :-). Blir kjempeglad for tips til lys (hvit) farge på veggen 🙂 Vennlig hilsen .

LADY interiørmaling fra Jotun – God smak fortjener det beste.