Silikon andrea badendyck

Da jeg skulle ta silikon var jeg veldig opptatt av at de ikke skulle bli for store, så da kom jeg og kirurgen frem til at 2ville bli perfekt på meg. Dette er et spørsmål jeg har unngått i lang tid fordi jeg har vært veldig usikker på om jeg vil svare på dette.

Men hvis du virkelig vil ha silikon så skal ikke smertene ha noe å si vel? Har du fylt inn noe mer silikon enn første gangen eller har puppene bare blitt større? Jeg har ikke gjort det nei, og synes ikke puppene mine har . Klarer noen å finne innleggene der hun sier at hun HAR tatt silikon.

Toppbloggere og restylan – Velvære, hudpleie og kosmetikk. SVAR PÅ SPØRSMÅL OM SILIKON – andreabadendyck – Fashionhyperfashionhyper. BufretBlog post by andreabadendyck: Hvor mange gram har du og hvorfor?

Da jeg skulle ta silikon var jeg veldig opptatt av at de ikke skulle bli for store, så da kom . Svarene på spørsmålsrunden angående silikon ligger ute på bloggen nå ☺ ✨. Follow Following Unfollow Blocked Unblock Pending Cancel. Hvis ikke Andrea Badendyck har tatt silikon heter jeg Geir. Hvor mange gram silikon har andrea badendyck.

Presentasjonen gikk smertefritt, men spørsmålene etterpå var mer filosofiske enn jeg er kapabel til å svare på, . Andrea Badendyck begynte å blogge for fire og halvt år siden. Hun er kjent som jenta med silikonpupper, restyline, extensions på håret og falske negler. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor noen skal bry seg om noen tar silikon.

Du har nok mange gode verdier Lene og silikon eller ei definerer ikke deg.