Silk’n glide test

Dere husker kanskje at jeg fikk mast til meg en pakke Silk’n Glide. Jeg hadde aldri testet ut lysbasert hårfjerning før og ble helt i hundre da jeg . Nå er det kommet hårfjerningssystemer for hjemmebruk, som bruker lysbasert teknologi for å få bukt med uønsket hårvekst.

Er det noen som har prøvd denne hårfjerningen? MÅ si det frister meg veldig, men er skeptisk til om det fungerer og eventuelle bivirkninger. Jeg har en Phillips Silk’n’glide eller noe slikt. Den funker fint, i den forstand at jeg har mye svakere hårvekst. Silk’n Glide Xpress er den nye hårfjerningsmodellen i Silk’n Glide-serien og er dobbelt så rask som tidligere modeller. Silk’n Glide bruker Home Pulsed Light (HPL) teknologi som sørger for at du får et.

Sjekk priser på best i test glide silk’n.

Sammenlign priser i mer enn 1butikker! Kjøp best i test glide silk’n billig i nettbutikkene. Sjekk priser på best i test glide silk’n hårfjerning. Kjøp best i test glide silk’n hårfjerning billig i nettbutikkene. Se beste pris på Silk’n Glide GL15PE2U001.

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Silk’n Glide virker også på mørkere hudtyper, men helt mørk hud er ikke egnet til. Så den burde være ligeså god som de andre du har testet? Se beste pris på Silk’n Glide GL3PE2B001.