Tiki båthenger erfaring

Driver å støvsuger markedet etter egnet brukt båthenger. Jeg har ingen erfaring med Tiki-hengere med ordentlige hjul. Forhanlder av båten selger hengere av fabrikkat TIKI.

Noen erfaringer med Respo båthenger (750kg) uten brems? Salget av fritidsbåter har aldri vært så høyt som nå, men tilbudet av båtplasser er begrenset. Noen som har erfaring med Tiki tilhenger?

Noen som har erfaring med denne hengeren eller har gode erfaringer. Er så mange merker å forholde seg til: Gaupen, Tiki, Tysse, Tredal, . SKANDINAVIAS MEST SOLGTE TILHENGER TIKI TILHENGER ET UTVALG SOM PASSER ALLE. Min erfaring er at BK-hengeren er en meget god henger til en grei pris.

Jeg kikket selv på Tiki, da de var konkurransedyktige på pris, men jeg . Men jeg har BE (og CE), så da er det kurant for meg å ha en en tilhenger med tillatt totalvekt 13kg. Har en ganske liten Tiki (m x 20ish m) og er også fornøyd. Du som er villaeier, Vero, man trenger en tilhenger gjør man ikke? Boggi-tilhenger er best da, men hvis dere kommer til å bruke den minimalt .