Trines matblogg pasta chorizo

Tilsett fløten, og smak til med salt, pepper og krydderurter. Ha i chorizo og strø over finhakket persille rett før servering. Pasta al limone, eller pasta med sitronsaus som det heter hjemme hos oss, smakte jeg første. Dagens oppskrift er en rask, enkel og velsmakende rett, hvor alt blandes sammen i en og samme gryte.

Det er ikke mye som slår en fyldig og silkemyk blomkålsuppe, og spesielt ikke når den får følge av en hissig og smakfull chorizo, sprøstekte . Pasta med grillede grønnsaker, pølse og parmesan. Var dålig utvalg av pølser på butikken så jeg kjøpte skivet chorizo pølse som jeg strimler . I dag kan jeg friste med en smakfull og enkel suppe, som kan varieres etter man tager hva man haver-prinsippet. Ha paprika og chorizo i stekepannen og fres dette raskt.

Serveres med poteter, ris eller pasta, og kanskje en grønn salat! Pasta med chorizo og grønnkål en superrask middagsrett for hverdagen. Jacobs utvalgte selger chorizo pølser rå.

Det finnes ingen grunn til at pasta skal være kjedelig. Oppskriften fant jeg på Trines Matblogg, da hun bare lager så . Torsk med chorizosalsa, asparges og blomkålpurè. Pasta med tomat, chili og basilikum – TRINEs MATBLOGG.

Kjøleskapet er litt slunkent, men jeg har noen ferske chorizo pølser som. Ha en fin helg, når det blir tid for det! Hei Lars, Jeg leser sjelden matblogger ell.

Jeg bruker den i fiskeretter, kyllingretter, i omeletter – og nå også til pasta. The post Pasta med chorizo og paprika appeared first on TRINEs MATBLOGG. Altså, tomatkylling med chorizo, sitron og hvitløk kommer jeg garantert til å lage flere ganger- til glede for både famile og venner. Chilikylling med chorizo, tomater og rotgrønnsaker. Smell sammen pasta, nyføda egg og tynngris aka bacon.

Om du vil begi deg ut på å lage pasta selv, går du til Trines matblogg. Velkommen til TRINEs MATblogg på Facebook – matglede for matglade 😉 Besøk gjerne. Kombinasjonen pasta, ricotta, spinat og tomater er en av mine favoritter, . Oppskriften fant jeg på Trines Matblogg og den ble en slager her i huset.

Enkel og rask å lage, men samtidig mettende og full av smak.