Trommel som bord

Bordet er laget av brukt kabeltrommel også kalt trommelbord. Jeg har sett mange kreative forslag til bruk av en gammel kabeltrommel, men for min del har det egentlig blitt med tanken på å lage noe – helt til . Vi har nå Kabeltrommel bord til salgs fra Finn.

Bord av kabeltrommel – Lenger inn åpner det seg et stort, lystrom. Dette rommet favner både stue og kjøkken, og det er flere meter fra gulvet og opp til skråtaket. Nemlig å forandre en kabeltrommel til et vakkert bord!

Det er kanskje ikke den mest originale idèen, for det er jo mange bloggere som har laget . Jeg har vært å hentet hjem en kabeltrommel i dag, gleder meg til å pusse den opp. Har malt min trommel i dag, men nå ser jeg at jeg burde brukt panellakk.

Jeg er så heldig å ha fått tak i flere tromler, og bruker dem til bord . Ser at det etter hvert er blitt utrolig populært å bruke disse kabeltrommlene som bord.

En kabeltrommel har nå blitt et ekstra bord som kan brukes på terrassen og i hagen. Den står foreløpig på terrassen, men jeg har egentlig . Andre bedrifter hvor de får kabler og rør på slike. Kabeltromlene er søppel for dem, så dere får nok mer en gjerne! Bakerovnen står stødig oppå trommelen og en får litt avlastningbord på sidene. Det passer å lø opp cm lang ved under bordet. En gutt sittende på bord med en kanin ved siden av seg.

Det ser ut som om bordet er laget av en gammel kabel-trommel. Figur 1: Ulykken skjedde om bord på BW Suez Everett i det Indiske hav. Men fordi jeg da mister muligheten til å forlenge bordet hvis det kommer middagsgjester så har jeg heller valgt å ha det ute istedet.